Meeder is een internationale leverancier van groente, fruit en zuivel. Begonnen in 1893, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in het beleveren van de internationale cruise- en scheepvaart met vestigingen in Spanje, Italië en Barendrecht. Ons assortiment is zeer breed en voldoet aan de verfijnde behoefte van de uitgebreide keuken.
Door onze ruime ervaring met diverse soorten klanten over de hele wereld, zijn we gewend om maatwerk oplossingen te bieden. Of het nu gaat om speciale verpakkingen, lange houdbaarheid van producten, of de belevering aan moeilijk te bereiken gebieden; klanten kunnen altijd rekenen op een versproduct en een hoge service.

Wil jij werken bij een internationaal bedrijf, met een bijzondere klantenkring en een smaakvol product?
Ben jij accuraat en kwaliteitsbewust?

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een:

Medewerker Goederenontvangst / Logistiek Medewerker

Fulltime-Barendrecht


Als Medewerker Goederenontvangst/ Logistiek Medewerker word je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontvangen en controleren van alle binnenkomende goederen. (AGF, Zuivel, Kaas) Jij controleert of de verse producten voldoen aan alle eisen, boekt de producten met de juiste aantallen en specificaties binnen en stuurt bij waar nodig.

Functie eisen:

  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie in de AGF-branche. (Of daarbuiten)
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig.
  • Je bent flexibel en draait je hand niet om voor een uurtje extra werken.
  • Je hebt kennis van of ervaring met het werken met moderne ERP/ WMS-systemen.
  • Een Verklaring omtrent goed Gedrag (VOG) is vereist
  • Verder kun je goed samenwerken, ben je flexibel in werktijden en kwaliteitsgericht

De werktijden liggen binnen verschoven diensten tussen 07:00 -19:00 uur. Om de week werk je op zaterdag en af en toe zal je op zon- of feestdagen werken. Verder vragen we flexibiliteit in de werkuren, dus kan je gevraagd worden om iets eerder of soms wat langer kan blijven. Ruilen van diensten gebeurt in overleg met collega’s.

Wat bieden we?

Meeder is een solide bedrijf met een no-nonsense cultuur en er werken mensen met hart voor de zaak. De klant staat bij Meeder echt op nummer 1 en er wordt alles aan gedaan om de hoge klanttevredenheid te waarborgen. Naast hard werken is er ook ruimte voor lol en plezier met elkaar.

Uiteraard wordt ook een prima salaris geboden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een maandelijks pakket met verse producten uit het eigen assortiment.

Solliciteren

Om te solliciteren kun je jouw CV + motivatie sturen naar timo@meeder.nl ter attentie van Timo van Breugel. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met 0180-691930.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en zal niet in behandeling worden genomen.

Comments are closed.