Meeder is een internationale leverancier van groente, fruit en zuivel. Begonnen in 1893 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler in het beleveren van de internationale cruise- en scheepvaart met vestigingen in Spanje, Italië en Barendrecht.
Door onze ruime ervaring met diverse soorten klanten over de hele wereld, zijn we gewend om maatwerk oplossingen te bieden. Of het nu gaat om speciale verpakkingen, lange houdbaarheid van producten, of de belevering aan moeilijk te bereiken gebieden; klanten kunnen altijd rekenen op een vers product en een hoge service.

Wil jij werken bij een vooraanstaand bedrijf met een bijzondere klantenkring en een smaakvol product?
Ben jij een logistieke duizendpoot en is plannen jouw sterkste kwaliteit?


Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een:

Logistiek planner

standplaats Barendrecht


Het logistieke team bestaat uit 11 mensen, waarvan 3 buitenlandplanners, 1 binnenlandplanner en 7 mensen die phyto certificaten en overige documentatie opmaken voor onze zendingen.

Als 4e buitenlandplanner krijg jij een eigen regio waar je alles voor gaat regelen; van het ontvangen van de order tot de facturatie. Je werkt in tweetallen zodat je elkaar bij afwezigheid kunt vervangen.

Voor het buitenland transport werken we alleen met externe vervoerders. Doordat de orders een week van tevoren bekend zijn, kun je qua planning ook vooruit werken. De uitdaging ligt vooral in het maken van de juiste combinaties van ladingen, om zo efficiënt mogelijk de ritten te plannen.

Wat ga je doen:

 • Maken van de planning voor buitenlandtransport voor jouw eigen regio
 • Onderhouden van contacten met onze internationale vestigingen
 • Contacten onderhouden met onze transportpartners
 • Aanmelden van auto’s
 • Factureren van orders

Wat breng je mee:

Het lijkt een open deur maar voor deze functie moet je goed zijn in…. plannen! Maar wat betekent dat dan? Vooruitkijken, logisch nadenken, inschatten, prioriteiten stellen en monitoren. Ook het om kunnen gaan met hectiek en het snel schakelen zijn eigenschappen die goed van pas komen.
Verder is het van belang dat je goede sociale en communicatieve vaardigheden hebt, omdat je veel afstemming hebt met diverse partijen. En dat vinden we als collega’s onderling ook gewoon fijn!
Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in logistieke richting
 • Enige relevante ervaring is zeer welkom
 • Goede topografische kennis
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Kennis van Spaans en/of Italiaans is mooi meegenomen maar zeker geen must
 • Kennis van het Officepakket
 • Bereidheid om avonddiensten en weekenden te werken

Wat bieden we?

Meeder is een bedrijf met een no-nonsense cultuur en er werken mensen met hart voor de zaak. De klant staat bij Meeder echt op nummer 1 en er wordt alles aan gedaan om de hoge klanttevredenheid te waarborgen. Naast hard werken is er ook ruimte voor lol en plezier met elkaar en de sfeer is informeel. Gezond en lekker eten is niet alleen wat we naar buiten toe brengen, maar wat we ook intern doen. Er is een grote keuken aanwezig die altijd gevuld is met verse producten.

Deze functie biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot een allround logistiek planner, in een dynamische, groeiende markt die volop in ontwikkeling is. Je wordt begeleid door de ervaren logistiek planners die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Maar, er is ook voldoende ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Kortom, een geweldige kans!

Uiteraard wordt ook een passend salaris geboden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een tweewekelijks pakket aan verse groenten en fruit.
Het betreft hier een fulltime functie met bij aanvang een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een vast dienstverband.

Solliciteren

Om te solliciteren kun je jouw CV + motivatie sturen naar smart-talent@meeder.nl ter attentie van Sven (06-55473624) of Hilde Renes (06-12877788). Voor eventuele vragen kun je het beste even telefonisch contact met een van hen opnemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en zal niet in behandeling worden genomen.

Comments are closed.