Meeder is een internationale leverancier van groente, fruit en zuivel. Begonnen in 1893, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in het beleveren van de internationale cruise- en scheepvaart met vestigingen in Spanje, Italië en Barendrecht. Ons assortiment is zeer breed en voldoet aan de verfijnde behoefte van de uitgebreide keuken.
Door onze ruime ervaring met diverse soorten klanten over de hele wereld, zijn we gewend om maatwerk oplossingen te bieden. Of het nu gaat om speciale verpakkingen, lange houdbaarheid van producten, of de belevering aan moeilijk te bereiken gebieden; klanten kunnen altijd rekenen op een versproduct en een hoge service.

Wil jij werken bij een internationaal bedrijf, met een bijzondere klantenkring
en een smaakvol product?
Ben jij kwaliteitsbewust en rijd je graag op de heftruck?

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een:

Heftruckchauffeur

Fulltime-BarendrechtAls heftruckchauffeur word je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verplaatsen van goederen (gestapeld op pallets) binnen het magazijn met behulp van een vorkheftruck. Jij zorgt ervoor dat producten op de juiste plek komen te staan en hierbij houd je uiteraard de veiligheid van eenieder goed in de gaten.

Functie eisen:

De werktijden zijn de ene week van 06:00-15:00u en de andere week van 09:00-18:00u. Om de week werk je op zaterdag en af en toe zal je op zon- of feestdagen werken. In het hoogseizoen vragen we in goed overleg of je ook verlengde avond – nachtdiensten kan werken 18:00-03:00 uur. Verder vragen we flexibiliteit in de werkuren, dus kan je gevraagd worden om iets langer te blijven. Ruilen van diensten gebeurt in overleg met collega’s.

Wat bieden we?

Meeder is een solide bedrijf met een no-nonsense cultuur en er werken mensen met hart voor de zaak. De klant staat bij Meeder echt op nummer 1 en er wordt alles aan gedaan om de hoge klanttevredenheid te waarborgen. Naast hard werken is er ook ruimte voor lol en plezier met elkaar.
Uiteraard wordt ook een prima salaris geboden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een maandelijks pakket met verse producten uit het eigen assortiment

Interesse in deze uitdagende functie?

Wij zijn benieuwd naar jouw CV en motivatie.
Je kunt deze sturen naar Hugo@ontwikkelwijzer.nl t.a.v. Hugo Buitelaar of Whatsapp 0614797000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en zal niet in behandeling worden genomen.

Comments are closed.